Iris

Iris
Nimi:Iris
Loomaliik:Kass
Sugu:Emane
Vanus:Täiskasvanud
Staatus:Praegu otsivad kodu
Maakond:Harju maakond
Värvus:triibuline
Tehtud protseduurid:
  • Vaktsineeritud
  • Kastreeritud/Steriliseeritud
  • Kiibistatud
  • Parasiitidevastane tõrje

Pildid


Rohkem infot

SUURTE SILMADEGA IRIS TAHAB KODUSOOJUST TUNDA
 
Iris on sama ilus ja õrn nagu kõlab ka tema nimi. Tal on imeilus valge ja triipudega kasukas ja ta on äärmiselt õrna hingega. See hing on nii õrn, et see on kunagi minevikus purunenud ja see on Irisele jätnud sügava jälje. Tema hing on tänaseks paranenud, kuid armid on jäänud.
Nimelt kardab Iris paikätt ja inimene ei ole tema jaoks see, kellelt pai nuruda ja kelle kaisus magada. Ta on hoiukodus õppinud inimestega koos elama, kuid pole veel valmis neid täielikult usaldama, mistõttu polegi ta ühelegi kodupakkujale silma jäänud. Kahjuks on lisaks vaimsele traumale ka puudu tema üks tagumine jalg. Me ei tea, mida ta on läbi elanud, kuid ilmselt on ta ka seetõttu arg ja väga ettevaatlik kõige ja kõigiga.
Nagu mainitud sai on elu keerdkäigud on Irise ilma jätnud ühest tagakäpast. Kindlasti põhjustab see kallile Irisele mõningaid väljakutseid, kuid ta on õppinud selleta kenasti elama. Ta liigub kenasti trepist ning kuskile peale hüppamine ei ole tema jaoks mingi probleem. Kuid kindlasti ei sobi ta õuekassiks, sest tema liikumine ei ole piisavalt kiire varjumiseks või ohu eest liikumiseks.
Iris jõudis meie juurde aastal 2021, kuid ta on arvatavasti sündinud 2017. aastal. Aastaid on ta juba näinud, kuid ta on pigem väikest kasvu, mistõttu näeb Iris siiani välja nagu pisikene kassipoeg.
Ei arglikkus ega puuduv käpp ei takista teda unistamast oma soojast päriskodust. Iris sooviks endale kodu, kus tal on turvaline ja ta on hoitud. Sellisel juhul saaks armastusväärne Iris hakata tasapisi julgust koguma ja nautida elu rahulikult koos maitsva toiduga, jättes pideva hirmu minevikku. Eriti tore kui seda kõike saaks nautida koos teise kiisuga.
Väike Iris on vaktsineeritud, steriliseeritud, saanud parasiitide vastase tõrje, kiibistatud ja on uhke kasside passi omanik.
 
Aitäh, Mai, et oled Irise vader ja aitad tasuda ta ülalpidamiskulud!
Soovid ka hakata mõne kiisu vaderiks? Vaata täpsemalt SIIT.